72%
Produkční funkce v živočišné výrobě
Nakladatel: | KEY Publishing s.r.o. |
ISBN: | 978-80-7418-090-3 |
EAN: | 9788074180903 |
Termín: | 31.12.2010 |
Pořadí vydání: | 1. |
Jazyk: | čeština |
Rozsah (počet stran): | 209 |
Vazba: | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
Materiál: | kniha |
Anotace
Monografie se zabývá analýzou produkce ve čtyřech hlavních odvětvích živočišné výroby – hovězí maso, vepřové maso, kuřecí maso a mléko. Analýza je založena na ekonometrickém odhadu produkčních funkcí Cobb-Douglasova typu s využitím panelových dat, které byly získány vlastním šetřením ve vybraném souboru zemědělských podniků. Výsledky analýzy ukazují odlišnosti v produktivitě zemědělských podniků a míru racionality v chování zemědělských podniků.
Žánr a kategorie knihy Produkční funkce v živočišné výrobě
Domov a zahrada » Zahrada » Všeobecné a ostatní |