85%
Technologie přípravy pokrmů 6
Nakladatel: | nakladatelství Fortuna |
ISBN: | 978-80-7373-114-4 |
EAN: | 9788073731144 |
Termín: | 29.05.2012 |
Pořadí vydání: | 1. |
Jazyk: | ![]() |
Rozsah (počet stran): | 140 |
Formát (výška x šířka): | 297 x 210 mm |
Vazba: | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
Materiál: | kniha |
Edice: | Technologie přípravy pokrmů |
Anotace
Poslední díl z šestidílného kompletu učebnic pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. Šestý díl je věnován mořským rybám, mořským plodům, rybám sladkovodním, specialitám a vhodným přílohám.
Žánr a kategorie knihy Technologie přípravy pokrmů 6
Učebnice |