85%

Technologie přípravy pokrmů 6

978-80-7373-114-4
978-80-7373-114-4
Autor:
Podtitul:Ryby
Jazyk (původní knihy):Jazyk vydání čeština čeština
Zkuste koupit knihu na KOSMAS.czPřidat komentářPřidat recenziPřidat odkazPřidat obálkuPřidat inzerát na knihu do bazaru
978-80-7373-114-4
978-80-7373-114-4
Nakladatel:nakladatelství Fortuna
ISBN:978-80-7373-114-4
EAN:9788073731144
Termín:
Pořadí vydání:1.
Jazyk:Jazyk vydání čeština čeština
Rozsah (počet stran):140
Formát (výška x šířka):297 x 210 mm
Vazba:měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách
Materiál:kniha
Edice:Technologie přípravy pokrmů

Anotace

Poslední díl z šestidílného kompletu učebnic pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. Šestý díl je věnován mořským rybám, mořským plodům, rybám sladkovodním, specialitám a vhodným přílohám.

Žánr a kategorie knihy Technologie přípravy pokrmů 6

Učebnice