61%
Krajové speciality: Krkonošská a podkrkonošská kuchyně
Nakladatel: | Euromedia Group |
ISBN: | 978-80-249-1901-0 |
EAN: | 9788024919010 |
Termín: | 20.08.2012 |
Pořadí vydání: | 1. |
Jazyk: | čeština |
Rozsah (počet stran): | 184 |
Formát (výška x šířka): | 200 x 125 mm |
Vazba: | vázaná |
Materiál: | kniha |
Anotace
Už v 19. století do hor vstoupili první turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch zachovaly leccos ze svého koloritu i kuchyně. Poznejte bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů, nejvíce z brambor, luštěnin, hub, lesních plodů, švestek a zvěřiny, a začtěte se do krkonošského gastronomického slovníčku. Historický úvod vás nenechá na pochybách, že je co nového z naší kultury poznávat.