61%

Krajové speciality: Krkonošská a podkrkonošská kuchyně

978-80-249-1901-0
978-80-249-1901-0
Jazyk (původní knihy):Jazyk vydání čeština čeština
Zkuste koupit knihu na KOSMAS.czPřidat komentářPřidat recenziPřidat odkazPřidat obálkuPřidat inzerát na knihu do bazaru
978-80-249-1901-0
978-80-249-1901-0
Nakladatel:Euromedia Group
ISBN:978-80-249-1901-0
EAN:9788024919010
Termín:
Pořadí vydání:1.
Jazyk:Jazyk vydání čeština čeština
Rozsah (počet stran):184
Formát (výška x šířka):200 x 125 mm
Vazba:vázaná
Materiál:kniha

Anotace

Už v 19. století do hor vstoupili první turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch zachovaly leccos ze svého koloritu i kuchyně. Poznejte bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů, nejvíce z brambor, luštěnin, hub, lesních plodů, švestek a zvěřiny, a začtěte se do krkonošského gastronomického slovníčku. Historický úvod vás nenechá na pochybách, že je co nového z naší kultury poznávat.

Žánr a kategorie knihy Krajové speciality: Krkonošská a podkrkonošská kuchyně

Naučná » Medicína