79%

Zpracování ryb

Zpracování ryb
Zpracování ryb
Autor:
Jazyk (původní knihy):Jazyk vydání čeština čeština
Zkuste koupit knihu na KOSMAS.czPřidat komentářPřidat recenziPřidat odkazPřidat obálkuPřidat inzerát na knihu do bazaru
Zpracování ryb
Zpracování ryb
Nakladatel:Nakladatelství INFORMATORIUM
ISBN:978-80-7333-094-1
EAN:9788073330941
Termín:
Pořadí vydání:2.
Jazyk:Jazyk vydání čeština čeština
Rozsah (počet stran):300
Formát (výška x šířka):211 x 147 mm
Vazba:vázaná
Materiál:kniha

Anotace

Informace z oblasti zpracování ryb s ohledem na podmínky získání certifikátů EU. Věnuje se přepravě tržních sladkovodních ryb, posuzování čerstvosti ryb, konzervaci rybího masa, technologickým linkám na zpracování ryb, výrobkům ze sladkovodních ryb, zřizování zpracoven ryb atd. Součástí publikace jsou citace příslušné legislativy. Publikace je určena nejen studentům rybářské školy, ale i provozovatelům zpracoven ryb.

Žánr a kategorie knihy Zpracování ryb

Učebnice