79%
Zpracování ryb
Nakladatel: | Nakladatelství INFORMATORIUM |
ISBN: | 978-80-7333-094-1 |
EAN: | 9788073330941 |
Termín: | 15.11.2012 |
Pořadí vydání: | 2. |
Jazyk: | čeština |
Rozsah (počet stran): | 300 |
Formát (výška x šířka): | 211 x 147 mm |
Vazba: | vázaná |
Materiál: | kniha |
Anotace
Informace z oblasti zpracování ryb s ohledem na podmínky získání certifikátů EU. Věnuje se přepravě tržních sladkovodních ryb, posuzování čerstvosti ryb, konzervaci rybího masa, technologickým linkám na zpracování ryb, výrobkům ze sladkovodních ryb, zřizování zpracoven ryb atd. Součástí publikace jsou citace příslušné legislativy. Publikace je určena nejen studentům rybářské školy, ale i provozovatelům zpracoven ryb.
Žánr a kategorie knihy Zpracování ryb
Učebnice |