69%
Nože v kuchyni – Jak krájet, filetovat a vykosťovat...
Nakladatelé: | Nakladatelství FRAGMENT, s.r.o |
FRAGMENT | |
ISBN: | 978-80-253-2241-3 |
Termín: | 23.10.2014 |
Pořadí vydání: | 1. |
Jazyk: | ![]() |
Rozsah (počet stran): | 224 |
Formát (výška x šířka): | 190 x 140 mm |
Vazba: | kniha šitá nitěmi (vázaný blok), měkké desky |
Materiál: | kniha |
Anotace
Obdivujete profesionály v kuchařských show a to, jak skvěle umí zacházet s nožem? Není to tak složité, jak to na první pohled vypadá. S touto knihou se i z vás stane přeborník v krájení! Jak filetovat a vykosťovat různé druhy masa a ryb • jak rychle, úhledně a správně krájet • jak loupat a zdobit ovoce a zeleninu • druhy nožů a na co je používat • jak o nože správně pečovat. Všechny postupy jsou nafoceny a přehledně popsány krok za krokem.