Využití biologických aditiv pro zvýšení kvality produkce zeleniny

Využití biologických aditiv pro zvýšení kvality produkce zeleniny
Využití biologických aditiv pro zvýšení kvality produkce zeleniny
Autor:
Jazyk (původní knihy):Jazyk vydání čeština čeština
Zkuste koupit knihu na KOSMAS.czPřidat komentářPřidat recenziPřidat odkazPřidat obálkuPřidat inzerát na knihu do bazaru
Využití biologických aditiv pro zvýšení kvality produkce zeleniny
Využití biologických aditiv pro zvýšení kvality produkce zeleniny
Nakladatel:Mendelova univerzita v Brně
ISBN:978-80-7509-346-2
Termín:
Pořadí vydání:1.
Jazyk:Jazyk vydání čeština čeština
Rozsah (počet stran):56
Formát (výška x šířka):210 x 148 mm
Vazba:měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách
Materiál:kniha

Anotace

Certifikovaná metodika přináší pro pěstitele zeleniny informace o možnostech využití biologických aditiv na bázi mykorhizních, saprotrofních a mykoparazitických hub a půdních bakterií, extraktů vyšších rosltin a bakteriálně řasových kultur.

Žánr a kategorie knihy Využití biologických aditiv pro zvýšení kvality produkce zeleniny

Učebnice » Učebnice pro vysoké školy