76%

Distribution of Casein Molar Fractions in Pasta Filata Cheeses

978-80-7454-201-5
978-80-7454-201-5
Autor:
Podtitul:Doctoral Thesis Summary
Jazyk (původní knihy):Jazyk vydání čeština čeština
Zkuste koupit knihu na KOSMAS.czPřidat komentářPřidat recenziPřidat odkazPřidat obálkuPřidat inzerát na knihu do bazaru
978-80-7454-201-5
978-80-7454-201-5
Nakladatel:Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
ISBN:978-80-7454-201-5
EAN:9788074542015
Termín:
Pořadí vydání:1.
Jazyk:Jazyk vydání angličtina angličtina
Rozsah (počet stran):36
Vazba:měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou
Materiál:kniha

Anotace

This research is focused on the study of changes in the casein complex in pasta filata cheeses. The aim of the study was to analyze the degradation of casein complex in various types of Czech pasta filata cheeses. To achieve this objective the basic chemical parameters of cheese curds and final products were analyzed. The basic technological parameters i.e. actual acidity values (pH), titratable acidity values (SH°) and the influence of different temperatures and time of heating for the cheese curds mass were studied. These factors directly affect the quality of heating process and the final cheese product.

Žánr a kategorie knihy Distribution of Casein Molar Fractions in Pasta Filata Cheeses

Učebnice » Učebnice pro vysoké školy