86%
Proč se klepou řízky
Nakladatel: | Dokořán |
ISBN: | 978-80-7363-143-7 |
EAN: | 9788073631437 |
Termín: | 02.09.2008 |
Pořadí vydání: | 1. |
Jazyk: | ![]() |
Rozsah (počet stran): | 200 |
Vazba: | lepená brožura, obálka s chlopněmi |
Materiál: | kniha |
Anotace
Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však především chemický proces, má proto s chemií mnoho společného. V knize žádné nové recepty nenajdete, ale zato se dozvíte o potravinách spoustu zajímavostí - od jejich chemického složení, přes to, proč se řízky mají naklepat, až po to, proč si červ vybere vždy to nejkrásnější jablko.
Žánr a kategorie knihy Proč se klepou řízky
Naučná » Příroda a přírodní vědy |