86%

Proč se klepou řízky

978-80-7363-143-7
978-80-7363-143-7
Autor:
Podtitul:Chemie v kuchyni
Jazyk (původní knihy):Jazyk vydání čeština čeština
Zkuste koupit knihu na KOSMAS.czPřidat komentářPřidat recenziPřidat odkazPřidat obálkuPřidat inzerát na knihu do bazaru
978-80-7363-143-7
978-80-7363-143-7
Nakladatel:Dokořán
ISBN:978-80-7363-143-7
EAN:9788073631437
Termín:
Pořadí vydání:1.
Jazyk:Jazyk vydání čeština čeština
Ilustrátor:V. Johanus
Editor:Tereza Ješátková
Typograf:Jiří Hladký
Rozsah (počet stran):200
Vazba:lepená brožura, obálka s chlopněmi
Materiál:kniha

Anotace

Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však především chemický proces, má proto s chemií mnoho společného. V knize žádné nové recepty nenajdete, ale zato se dozvíte o potravinách spoustu zajímavostí - od jejich chemického složení, přes to, proč se řízky mají naklepat, až po to, proč si červ vybere vždy to nejkrásnější jablko.

Žánr a kategorie knihy Proč se klepou řízky

Naučná » Příroda a přírodní vědy