80%
Využití standardu GLOBALGAP při hodnocení dodavatelů potravinářské suroviny rostlinného úůvodu za účelem zajištění bezpečnosti potravin
Nakladatel: | Česká zemědělská univerzita |
ISBN: | 978-80-213-2135-9 |
EAN: | 9788021321359 |
Termín: | 16.02.2011 |
Pořadí vydání: | 1. |
Jazyk: | ![]() |
Rozsah (počet stran): | 20 |
Vazba: | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
Materiál: | kniha |
Anotace
Využití standardu GLOBALGAP při hodnocení dodavatelů potravinářské suroviny rostlinného úůvodu za účelem zajištění bezpečnosti potravin.
Žánr a kategorie knihy Využití standardu GLOBALGAP při hodnocení dodavatelů potravinářské suroviny rostlinného úůvodu za účelem zajištění bezpečnosti potravin
Učebnice » Učebnice pro vysoké školy |