94%
Optimalizace zpracování klihovky pro proces přípravy výroby kolagenní fólie
Nakladatel: | Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
ISBN: | 978-80-7454-305-0 |
EAN: | 9788074543050 |
Termín: | 27.12.2013 |
Pořadí vydání: | 1. |
Jazyk: | ![]() |
Rozsah (počet stran): | 52 |
Vazba: | měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou |
Materiál: | kniha |
Anotace
Dizertační práce se zabývá optimalizací procesu odvápňování při výrobě potravinářské želatiny. Tento proces je nejdůležitějším krokem z hlediska chemického inženýrství i ochrany životního prostředí v průběhu výroby jedlé želatiny. Cíle práce spočívají v navržení vhodného matematického modelu pro nechemické i chemické odvápňování. Na základě změřených fyzikálně chemických vlastností holiny budou následně navrženy optimální podmínky, které povedou ke snížení provozních nákladů a zátěže životního prostředí.
Žánr a kategorie knihy Optimalizace zpracování klihovky pro proces přípravy výroby kolagenní fólie
Učebnice » Učebnice pro vysoké školy |