94%

Optimalizace zpracování klihovky pro proces přípravy výroby kolagenní fólie

978-80-7454-305-0
978-80-7454-305-0
Podtitul:Teze disertační práce
Jazyk (původní knihy):Jazyk vydání čeština čeština
Zkuste koupit knihu na KOSMAS.czPřidat komentářPřidat recenziPřidat odkazPřidat obálkuPřidat inzerát na knihu do bazaru
978-80-7454-305-0
978-80-7454-305-0
Nakladatel:Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
ISBN:978-80-7454-305-0
EAN:9788074543050
Termín:
Pořadí vydání:1.
Jazyk:Jazyk vydání čeština čeština
Rozsah (počet stran):52
Vazba:měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou
Materiál:kniha

Anotace

Dizertační práce se zabývá optimalizací procesu odvápňování při výrobě potravinářské želatiny. Tento proces je nejdůležitějším krokem z hlediska chemického inženýrství i ochrany životního prostředí v průběhu výroby jedlé želatiny. Cíle práce spočívají v navržení vhodného matematického modelu pro nechemické i chemické odvápňování. Na základě změřených fyzikálně chemických vlastností holiny budou následně navrženy optimální podmínky, které povedou ke snížení provozních nákladů a zátěže životního prostředí.

Žánr a kategorie knihy Optimalizace zpracování klihovky pro proces přípravy výroby kolagenní fólie

Učebnice » Učebnice pro vysoké školy