73%

Malá škola zavařování

978-80-249-2488-5
978-80-249-2488-5
Originál:A little course in Preserving (DK)
Jazyk (původní knihy):Jazyk vydání angličtina angličtina
Zkuste koupit knihu na KOSMAS.czPřidat komentářPřidat recenziPřidat odkazPřidat obálkuPřidat inzerát na knihu do bazaru
978-80-249-2488-5
978-80-249-2488-5
Nakladatel:Euromedia Group
ISBN:978-80-249-2488-5
EAN:9788024924885
Termín:
Pořadí vydání:1.
Jazyk:Jazyk vydání čeština čeština
Rozsah (počet stran):192
Formát (výška x šířka):217 x 170 mm
Vazba:vázaná
Materiál:kniha

Anotace

Všechno, co potřebujete k úspěchu Malá škola zavařování ukáže, jak zavařovat, mrazit, sušit a nakládat ovoce, zeleninu i maso, jak připravit čatní, marmelády, ovocné krémy, rosoly, želé či alkoholické nápoje, jak nakládat ryby nebo připravit úžasnou šunku. Za každým návodem vysvětlujícím novou techniku následuje řada báječných receptů popsaných krok za krokem, a navíc doplněných spoustou rad, připomínek a tipů. Během chvilky bude vaše spíž přetékat těmi nejlahodnějšími domácími pochoutkami, které se hned tak nezkazí.

Žánr a kategorie knihy Malá škola zavařování

Naučná » Medicína