Význam proteolýzy během zrání přírodních sýrů

Autor:
Podtitul:Teze habilitační práce
Jazyk (původní knihy):Jazyk vydání čeština čeština
Zkuste koupit knihu na KOSMAS.czPřidat komentářPřidat recenziPřidat odkazPřidat obálkuPřidat inzerát na knihu do bazaru
Nakladatel:Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
ISBN:978-80-7454-518-4
Termín:
Pořadí vydání:1.
Jazyk:Jazyk vydání čeština čeština
Rozsah (počet stran):50
Vazba:měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou
Materiál:kniha

Anotace

Habilitační práce se zabývá významem intenzity proteolytických procesů v přírodních sýrech pro vybrané jakostní parametry této komodity. Během zrání přírodních sýrů byly podmínkami skladování (zejména teplotou) přímo ovlivněny texturní vlastnosti a také koncentrace prekurzorů senzoricky aktivních látek – volných aminokyselin.

Žánr a kategorie knihy Význam proteolýzy během zrání přírodních sýrů

Učebnice » Učebnice pro vysoké školy