Technology of Cereals

Technology of Cereals
Technology of Cereals
Autor:
Jazyk (původní knihy):Jazyk vydání čeština čeština
Zkuste koupit knihu na KOSMAS.czPřidat komentářPřidat recenziPřidat odkazPřidat obálkuPřidat inzerát na knihu do bazaru
Technology of Cereals
Technology of Cereals
Nakladatel:Mendelova univerzita v Brně
ISBN:978-80-7509-343-1
Termín:
Pořadí vydání:1.
Jazyk:Jazyk vydání angličtina angličtina
Rozsah (počet stran):112
Formát (výška x šířka):297 x 210 mm
Vazba:měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách
Materiál:kniha

Anotace

Textbooks include cereals raw materials, technology of flour milling, bakery technology, production of common and fine bakery products. It is discussed the chilling and freezing, technology of durable bakery products and production of pasta.

Žánr a kategorie knihy Technology of Cereals

Učebnice » Učebnice pro vysoké školy